phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. telemarkkinointikielto ilmoitti tuntematon numerolla 0931579033

    Olen saanut puheluita n.2 kk ajan vaihtelevasti tästä epämääräisestä numerosta. Numerossani on telemarkkinointikielto. Numeroni luultavasti kaapattu netistä laivamatkan oston yhteydessä. Netissa tämä numero ohjautui elokuussa Matkapojat.fi mainokseen. Olen soittanut heille ja ilmoittanut asiasta elokuussa. Otin myös yhteyden Telemarkkinointikieltoon, he eivät voi tehdä asialle mitään. Numeroon ei kannata vastaeikä soittaa takaisin.

Tämä kommentti numeroon 0931579033 poista

Kommentin poistamiseksi, laita seuraavaan lomakkeeseen lyhyt perustelu ja omat yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä. Saat sähköpostin, jossa sinun täytyy varmistaa kommentin poistaminen. Jos et varmista kommentin poistoa, vapautetaan kommentti automaattisesti yhden päivän jälkeen. Olen lukenut Privacy Policy. Olen samaa mieltä siitä, että yksityiskohtia voidaan käyttää vastaamaan pyyntöön tai kysymyksiin. Pyyntö lähetetään https-palvelimen kautta salattuina.


 
hyväksyä

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten muokkaamiseen ja liikenteen analysointiin sivustollamme. Yksittäiset asetukset voidaan tehdä Privacy Policy. Näytä tiedot