Tietosuoja

Yleinen

tellows on tyytyväinen, että käytätte sivustoamme ja olette kiinnostuneita palveluistamme. Otamme henkilökohtaisten tietojesi suojauksen erittäin vakavasti ja noudatamme tarkasti kaikkia tietosuojalakeja, erityisesti Euroopan Unionin tietosuojakäytäntöä.

Tämä lausunto pätee ainoastaan sivustolle www.tellows-fi.com ja ei päde muiden tarjojien verkkosivuihin, jotka ovat linkitettyinä www.tellows-fi.com -sivustolla. Kyseisten muiden tarjoajien yksityisyyssuojat löytyvät kyseisiltä verkkosivuilta. Takaamme, että henkilökohtaisten tietojesi kerääminen, käsittely ja käyttö noudattaa tarkoin kaikki tietosuojamääräyksiä, joihin on viitattu yllä mainituissa laissa. Alla me selitämme yksityiskohtaisesti, mitä tietoa kerätään ja mihin tarkoitukseen.

Henkilötietoja ovat kaikki sellaiset tiedot, jotka voidaan yhdistää henkilöön tai tämän perheeseen.

Seuraavaksi selitetään, mitä tietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen.

Tiedonkeruu ja käsittely

Vahvistamme, että keräämistä, käsittelyä ja käyttöä henkilökohtaisten tietojen tehdään noudattaen kaikkia tietosuojasäännöksiä ja on kiinnittyneenä edellä mainittujen säädösten, erityisesti GDPR Art. 6 s. 1 a. Tämä tarkoittaa sitä, että tietoja käsitellään vain oikeutetun edun mukaisissa tapauksissa Art. 6 s. 1 f GDPR (esimerkiksi analysoimalla, optimoimalla ja suojelemalla keräilijöiden verkkomyyntiä) tai käyttäjän käsittelemän luvan perusteella (esim. Hyväksymispyrkimykset).

Meillä on tekninen (esim SSL-salaus), sopimukseen (esimerkiksi tietojenkäsittelyn sopimus) ja organisatoriset toimenpiteet (esim käyttörajoituksia), joilla varmistetaan, että sääntöjä GDPR ovat noudattaneet ja että tiedot on suojattu pääsy ja manipulointia.

Sivustomme on mahdollista käyttää ilman henkilökohtaisia ​​tietoja. Olemme myös toteuttaneet toimenpiteitä anonymisoimiseksi (ks. Kohta Google Analytics), ts. analyysitietojen hankinta palvelee vain tarjonnan parantamista ja ei salli yksittäisten henkilöiden tekemien johtopäätösten tekemistä.

Käsittelemme seuraavia tietoryhmiä, jotka ovat tärkeitä sivuston ja palveluiden yhteydenotossa tai jotka ovat välttämättömiä ottamaan yhteyttä:

– päätiedot (esim. nimi)

– yhteystiedot (esim. puhelinnumero, sähköposti)

– sisällön syöttötiedot (esim. teksti / kommentti merkintä, käyttöajat)

– metatiedot (esim. IP-osoite)

Yhteistyö kolmansien osapuolten kanssa

Tietojen toimittaminen kolmansille osapuolille oikeudellisilla vaatimuksilla. Lähetämme tiedot vain kolmansille osapuolille luvan mukaisesti. 6 s. 1 GDPR tai perustellun edun perusteella. 6 s. 1 b GDPR tehokasta ja taloudellista toimintaa liiketoiminnassamme.

DAV / DPA: n (tietojenkäsittelysopimus) tietojen käsittelyn hyväksyminen Art. 28 GDPR.

Lähettäminen kolmansiin maihin

Siirto- tai tietojen käsittely kolmansiin maihin (eli ETA-alueen ulkopuolisten (Euroopan talousalue)), antavat nimenomaisen suostumuksensa, ilmenee vain, jos se täyttää laillinen velvoite perusteltu tai kiinnostaa meitä. Esim. käyttää kolmansien osapuolten palveluja.

Epäasianmukainen Art. 44 ff. GDPR, me vain käsitellä tietoja kolmannessa maassa sovellettavan lain ja sopimusta tai jos Sopivaa tietosuojavaltuutetun tason täyttyy (esimerkiksi Yhdysvaltain „yksityisyyden suoja“).

Henkilötiedot

Keräämme ja tallennamme tiedot lokitiedostoihin Art. 6 s. 1 f GDPR (esim. Väärinkäytösten tai huijausongelmien ratkaisemiseksi), että selaimesi siirtää meille automaattisesti pyyntöjen jälkeen. Seuraavat tiedot kerätään:

  • Viittaava URL-osoite (sivu, josta kerrottiin pääsystä)
  • Selaimen tyyppi / -versio
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Vierailun aikana tarkastellut verkkosivut osoitteessa tellows
  • IP-osoite (käyttämän tietokoneen isäntänimi)
  • Palvelinpyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • Siirretty äänenvoimakkuus
  • Pyynnön esittäjä

Kaikki nämä tiedot ovat erityislainsäädännön mukaisia. Näitä tietoja ei voi antaa millekään tietylle henkilölle. Näiden tietojen yhdistämistä muihin tietolähteisiin ei tehdä.

Turvallisuussyistä lokitiedostoja säilytetään enintään 7 päivän ajan ja poistetaan sitten. Jos tietojen säilyttäminen edelleen tarvitaan todisteiden osalta, tapauksen lopullinen selvennys.

Evästeiden käyttö

tellows-fi.com-verkkopalvelu hyödyntää evästeitä eli käyttäjän tietokoneeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja palvelun istunnon hallitsemisessa ja kävijäseurannassa. Evästeiden avulla analysoidaan, miten käyttäjä käyttää verkkopalvelua. Evästeiden käyttäjästä tallentamat tiedot sisältävät tunnistetietoja selaimesta, sivuston käytöstä sekä käyttäjän tietokoneen IP-osoitteesta. Evästeiden avulla verkkopalvelu voi muokata käyttäjälle annettavia tietoja sen perusteella, miten käyttäjä käyttää kyseistä verkkopalvelua (kuten näyttämällä kyseiselle käyttäjälle valittuja ja suunnattuja mainoksia hänen käyttäessään verkkosivuja seuraavalla kerralla). Tallennettujen tietojen avulla kehitämme sivustoja vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön muuttamalla internet-selaimen asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

Mahdollisuus saada useita yrityksiltä verkkomainostekeksiä on Yhdysvaltain verkkosivuilla http://www.aboutads.info/choices tai Euroopan verkkosivustolla http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad- valintoja/

Käytä Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -ohjelmistoa ja sen tuottamia tilastoja analysoidakseen demografisia tietoja ja mielenkiinnon kohteita. Nämä ovat Google Inc. -yhtiön tarjoamia palveluita (jäljempänä “Google”), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää niin sanottuja “evästeitä”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan koneellesi ja mahdollistavat verkkosivun käytön analyysin kauttasi. Evästeiden kautta saatu tieto verkkosivun käytöstäsi välitetään yleensä Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sinne. Jos haluat salata IP-osoitteesi tällä sivustolla, Google käyttää lyhennettyä IP-osoitettasi. Tämä sääntö on voimassa Euroopan unionin jäsenmaissa ja Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. Internet-sivuston tarjoajan pyynnöstä Google käyttää tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, tehdäkseen kävijäseurantaa ja tuottaakseen muita kävijäseurantaan ja internet-käyttäytymiseen liittyviä palveluja sivuston pitäjälle.

Käytämme vain Google Analyticsia aktiivisen IP-anonymisoinnin avulla. Tämä merkitsee sitä, että Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen muiden sopimusvaltioiden käyttäjien Google-IP-osoite lyhenee. Ainoastaan poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä.

Google on oikeutettu Privacy Shield -sopimukseen ja takaa sen, että se noudattaa EU: n tietosuojalainsäädäntöä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Tämän verkkosivuston pitäjä hankkii lisätietoa sivostonsa kävijöistä analysoimalla kävijätietoja (kuten ikä, sukupuoli ja mieltymykset), jotka kerätään Googlen kohdennetun mainonnan ja kolmansien osapuolten avulla. Analyysi ei kohdistu koskaan henkilöön, vaan kyseessä on ainoastaan anonyymien tietojen tilastollinen arviointi. Google Analyticsin käyttöä varten välitettyä IP- osoitettasi ei yhdistetä muihin Googlen keräämiin tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen muuttamalla selainohjelmasi asetuksia, mutta siinä tapauksessa et voi käyttää internet-sivuston kaikkia ominaisuuksia täydellisesti. Voit lisäksi estää Googlea vastaanottamasta ja käsittelemästä tietoja, jotka on kerätty evästeen avulla verkkosivun käytöstäsi (IP-osoite mukaan lukien). Sitä varten voit ladata ja asentaa selaimeesi erillisen liittännäisen tästä linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Jos haluat tehdä muutoksia siihen, miten demografisia tietojasi ja mieltymyksiäsi analysoidaan, tai estää sen kokonaan, voit tehdä niin Googlen mainosasetuksissa: https://www.google.com/settings/ads.

Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, käytöstäpoistosta ja muista vaihtoehdoista on Googlen verkkosivustoissa:

https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners
http://www.google.com/policies/technologies/ads
http://www.google.de/settings/ads
http://www.google.com/ads/preferences

Mainoskumppanit

Jotkut yhteistyökumppaneistamme voivat käyttää evästeitä ja web-majakkoja. Mainoskumppaneitamme ovat Google Adsense, Reach Group, Adscale / Ströer, Valuebrand, Snigel Web Services ja YieldLove.

Nämä kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikkaa mainoksissa ja linkissä, jotka näkyvät mainoksissa ja lähetetään suoraan selaimeesi. Tämä antaa automaattisesti IP-osoitteen. Kolmannen osapuolen mainosverkostoissa voidaan käyttää myös muita tekniikoita (kuten evästeitä, JavaScript-toimintoja tai verkkolähetyksiä), joiden avulla voidaan mitata mainonnan tehokkuutta tai muokata mainostesi sisältöä.

Tietojen keruu ja käsittely perustuvat 6 artiklan mukaiseen oikeutettuun etuun. 1 f GDPR: stä ja asettamalla mainospartnereille (kolmannet osapuolet) tietojen käsittelyn DAV / DPA: n („tietojenkäsittelysopimus“) kanssa. 28 GDPR. tellows ei pääse käyttämään tai valvomaan näiden kolmansien osapuolten evästeitä.

Lisätietoja yhteistyökumppanien tietosuojakäytännöstä saat yksityiskohtaisista tiedoista käytännöistä ja käytöstä tiettyjen käytäntöjen käytöstä. Tellowen yksityisyydensuoja ei koske muita mainostajia tai sivustoja, emmekä voi hallita niiden toimintaa.

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, voit tehdä sen omien selaimesi asetusten kautta. Löydät tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä selaimilla selainten vastaavilla verkkosivustoilla.

Third Party and Opt-Out Opportunities for YieldLove and Snigeld Web Ltd.

A central contradiction possibility for different third-party suppliers in particular US-companies is also attainable under the following link: optout.networkadvertising.org But you can also opt-out separately for each company we work with. Responsible for the data collection and for the delivery of interest based-based online advertising are the following companies on behalf Yieldlove GmbH, Kehrwieder 9, 20457 Hamburg und/oder der SnigelWeb Ltd., The Black Church, St. Mary’s Place, D07 P4AX:

4w Marketplace
4w Marketplace (www.4wmarketplace.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of 4w Marketplace is 4w Marketplace srl located in Fisciano (Salerno) – 84084 in Via Giovanni Paolo II n.100. In case you would like to prevent 4w Marketplace from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.4wmarketplace.com/privacy/

Opt-out: http://www.youronlinechoices.com/it/le-tue-scelte

Adform
Adform (www.adform.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Adform is Adform located in Wildersgade 10B, 1, 1408 Copenhagen, Denmark. In case you would like to prevent Adform from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Opt-out: https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Amazon
Amazon (https://www.aps.amazon.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Amazon publisher services is Amazon publisher services located in Washington – 410 Terry Ave. North, Seattle, WA 98109-5210. In case you would like to prevent Amazon publisher services from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_sib?ie=UTF8&nodeId=468496

Opt-out: https://www.amazon.com/adprefs/ref=hp_468496_advertisingpref2

AppNexus
AppNexus (https://www.appnexus.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of AppNexus is AppNexus Group located in in New York – 28 W. 23rd  Street, New York, New York, 10010. In case you would like to prevent Appnexus from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.appnexus.com/en/company/privacy-policy

Opt-out: https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy#choices

Conversant
Conversant (https://www.conversantmedia.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Conversant is Conversant inc. located in in Chicago (IL) – 101 North Wacker, 23rd  Floor Chicago, IL 60606. In case you would like to prevent Conversant from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.conversantmedia.com/legal/privacy

Opt-out: http://optout.conversantmedia.com/

Criteo
Criteo (https://www.criteo.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Criteo is Criteo located in Paris – 32 Rue Blanche – 75009 Paris – France. In case you would like to prevent Criteo from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.criteo.com/privacy/

Opt-out: https://www.criteo.com/privacy/

District M
District M (https://districtm.net) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of District M is District M located in Montreal – 5455 Gaspe Ave #730, Montreal, QC H2T 3B3, Canada. In case you would like to prevent District M from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://districtm.net/en/page/platforms-data-and-privacy-policy/

Opt-out: https://cdn.districtm.ca/optout.html

Doubleclick
Doubleclick (www.doubleclickbygoogle.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Doubleclick is Google located in Ireland Limited, Gordon House, Barrow St Dublin 4 Ireland. In case you would like to prevent Doubleclick from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=en

Facebook
Facebook (www.facebook.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Facebook is Facebook Inc., located in 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. In case you would like to prevent Facebook from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: www.facebook.com/full_data_use_policy

Opt-out: www.facebook.com/ads/preferences

Indexexchange
Indexexchange (www.indexexchange.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Indexexchange is Indexexchange located in New York – 20 W 22nd  St. Suite 1101, New York, NY 10010. In case you would like to prevent Indexexchange from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.indexexchange.com/privacy/

Opt-out: http://optout.networkadvertising.org/?c=1#!/

Media.net
Media.net (http://www.media.net/privacy-policy) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Media.net is Media.net Advertising Ltd. located in Dubai – 107/108, DIC Building 5, Dubai Internet City, Dubai, 215028, United Arab Emirates. In case you would like to prevent Media.net from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.media.net/privacy-policy

Opt-out: http://www.networkadvertising.org/choices/

Oath
Oath (https://www.oath.com/) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Oath is Oath (EMEA) Limited located in Dublin – 5-7 Point Square, North Wall Quay. In case you would like to prevent Oath from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://privacy.aol.com/

Opt-out: https://aim.yahoo.com/aim/ie/en/optout/

OpenX
OpenX (https://www.OpenX.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of OpenX is OpenX located in Pasadena – 888 E Walnut St, 2nd Floor, Pasadena CA, 91101, USA. In case you would like to prevent OpenX from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.openx.com/de_de/privacy-policy/

Opt-out: https://www.openx.com/legal/interest-based-advertising/

Pubmatic
Pubmatic (https://www.pubmatic.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Pubmatic is Pubmatic, Inc. located in Redwood City – 305 Main Street, First Floor, Redwood City, California 94063, USA. In case you would like to prevent Pubmatic from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.openx.com/de_de/privacy-policy/

Opt-out: https://pubmatic.com/legal/opt-out/

Pulsepoint
Pulsepoint (https://www.pulsepoint.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Pulsepoint is Pulsepoint, Inc. located in New York – 360 Madison Avenue, 14th Floor, New York, NY 10017. In case you would like to prevent Pulsepoint from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.pulsepoint.com/privacy-policy

Opt-out: http://optout.networkadvertising.org/?c=1#!/

Reachnet
Reachnet (https://www.reachnet.de) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Reachnet is Reachnet DE Ltd. located in Hamburg – Grindelallee 41, D-20146 Hamburg. In case you would like to prevent Reachnet from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.reachnet.de/unternehmen/agb.html

Opt-out: https://adfarm1.adition.com/opt?m=optout&n=73

Rubicon Project
Rubicon Project (https://www.rubiconproject.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Rubicon Project is Rubicon Project, inc. located in Playa Vista – 12181 Bluff Creek Drive, 4th Floor, Playa Vista, CA 90094, USA. In case you would like to prevent Rubicon Project from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.rubiconproject.com/privacy-policy/

Opt-out: https://rubiconproject.com/privacy/consumer-online-profile-and-opt-out/

Primis
Primis (https://www.primis.tech) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Primis is Primis LTD located in 622 Third avenue, McCann New York House 10017 New York City, USA. In case you would like to prevent Primis from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.primis.tech/wp-content/uploads/2018/02/primisPrivacyPolicy2018.pdf

Opt-out: https://web.archive.org/web/20180116234711/http:/live.sekindo.com/utils/cookieOptOut.php

Smaato
Smaato (https://www.smaato.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Smaato is Smaato Ad Services located in Hamburg – Valentinskamp 70, Emporio, 20355 Hamburg, Germany. In case you would like to prevent Smaato from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.smaato.com/privacy/

Opt-out: http://www.youronlinechoices.eu

SmartAdserver
SmartAdserver (https://www.smartadserver.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of SmartAdserver is SmartAdserver located in Paris – 66 Rue de la Chaussée d´Antin, 75009 Paris, France. In case you would like to prevent SmartAdserver from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://smartadserver.com/company/privacy-policy/

Opt-out: http://www.smartadserver.com/diffx/optout/IABOptout.aspx

Sovrn
Sovrn (https://www.sovrn.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Sovrn is Sovrn Holdings, Inc. located in Boulder – 5541 Central Avenue, Boulder, CO 80301. In case you would like to prevent Sovrn from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.sovrn.com/privacy-policy-eu/

Opt-out: https://info.evidon.com/pub_info/15620?v=1&nt=0&nw=false

Ströer SSP
Ströer SSP (https://www.adscale.de) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Ströer SSP is Ströer media Deutschland GmbH located in Köln – 50999 Köln, Ströer-Allee 1. In case you would like to prevent Adscale from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.adscale.de/datenschutz

Opt-out: ih.adscale.de/adscale-ih/oo

Twiago
Twiago (https://www.twiago.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Twiago is Twiago located in Köln – Gustav-Heinemann-Ufer 72b, 50968 Köln. In case you would like to prevent Twiago from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://www.twiago.com/datenschutz/

Opt-out: http://control.twiago.com/privacy.php?lang=0

Mopub
Mopub (https://www.mopub.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Mopub is Twitter, Inc. located in San Francisco – 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, Ca 94103. In case you would like to prevent Moppub from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.mopub.com/legal/privacy/

Opt-out: https://www.mopub.com/legal/privacy/

Inmobi
Inmobi (https://www.inmobi.com) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Inmobi is Inmobi Pte Ltd located in Bangalore – Embassy Tech Square, Kadubeesanahalli Village Outer Ring Road, Varthur Hobli, Bangalore 560103. In case you would like to prevent Inmobi from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: https://www.inmobi.com/privacy-policy/

Opt-out: https://www.inmobi.com/page/opt-out/

Connectad
Connectad (www.connectad.io) uses technologies, to show interest-based advertising to you. Provider of Connectad is Connectad located in Margaretenstrasse 87/11, Vienna, Austria. In case you would like to prevent Connectad from gathering anonymised data you can do so by using the opt-out link below. This Opt-out cookie deletes all gathered information until now and prevents it from collecting any information in the future.

Privacy policy: http://connectadrealtime.com/privacy/

Opt-out: http://sync-eu.connectad.io/sync/dnt?__hstc=266841809.0a81b953556ce3558cb1f0af90aa4740.1527162622466.1527162622466.1527162622466.1&__hssc=266841809.2.1527162622467&__hsfp=1834479749

OTHER / UNFORESEEN COOKIES

Due to the way in which Internet and websites work, it is possible that we do not always have oversight into the cookies that are placed through our banners by third parties. This is particularly the case when our banners contain embedded elements such as texts, documents, images or film clips that are stored by another party, but that are shown on, in or through our banners.

Should you encounter cookies on this website that fall into this category which we have not mentioned above, please let us know or contact the third party directly and ask which cookies they have placed, what the reason for this is, what the lifetime of the cookie is and in what way they have safeguarded your privacy.

YOUR RIGHTS WITH REGARDS TO YOUR DATA

Yieldlove does not view the banner advertising data it uses as personal data under the applicable law. Likewise, we do not collect or process sensitive personal data such as data on racial or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership, health, or sex life. We also do not knowingly collect data from children under the age of 12.

Google AdSense / Doubleclickin käyttö

Tämä sivusto käyttää Google AdSense, palvelu myös mainoksia Google Inc. (“Google”). Google AdSense käyttötarkoitukset. “Keksit”, Tekstitiedostot, jotka tallennetaan tietokoneeseen, jotta analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Google AdSense käyttää myös ns jäljitteiden (näkymätön kuvia). Tällä verkkojäljitteitä, tiedot voidaan arvioida vierailija liikenteen näillä sivuilla. Tuottamaa tietoa evästeitä ja verkkojäljitteitä käytöstä tämän sivuston (mukaan lukien IP-osoite) ja toimitus mainonnan muotoja lähetetään Googlen palvelimelle USA ja varastoidaan. Nämä tiedot voidaan siirtää Googlen urakoitsijoille Google edelleen. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muita tietoja olet tallentanut. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi; Olemme kuitenkin huomauttaa, että et ehkä pysty käyttämään kaikkia ominaisuuksia tämän sivuston tässä tapauksessa. Käyttämällä tätä sivustoa suostut tietojen käsittely sinusta Googlen edellä kuvatulla tavalla ja niihin tarkoituksiin edellä esitetyt.

Googlen keräämät tiedot voidaan jakaa kolmannen osapuolen kanssa sopimuksella tai lain mukaan. Google ei liitä IP-osoitetta muihin tallennettuihin tietoihin.

Selaimesi vastaavilla asetuksilla voit estää mainittujen evästeiden tallentamisen tietokoneellesi. On kuitenkin mahdollista, että tämän verkkosivuston sisältöä ei voida enää käyttää samassa määrin. Käyttämällä tätä sivustoa suostut henkilötietojen käsittelyyn Googlessa edellä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.

Lisätietoja Google AdSense -ohjelmiston tietosuojakäytännöstä löydät täältä

Täällä voit poistaa Googe AdSense-evästeet käytöstä: https://www.google.com/settings/ads/anonymous ja https://www.google.com/policies/technologies/ads/

Käytä Facebook plugins

Verkkosivuillamme on viitteitä (linkkejä) ulkopuoliseen yhteisöverkkoon Facebookiin. Sitä ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Viitteet ovat verkkosivulla muotoa Facebookin logo sekä “tykkää” -lisäys. Käytössä ei ole mitään Facebook-liitännäisiä. Jos viitteitä seurataan klikkauksella, Facebook-liitännäiset aktivoidaan ja käyttäjän selain muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Jos käyttäjä seuraa viitteitä verkkosivuillamme ja on samalla kirjautunut Facebookiin omalla henkilökohtaisella tilillään, välitetään tieto käynnistä sivustollamme Facebookille. Facebook osaa yhdistää vierailun sivustolla käyttäjän tiliin. Tiedot välitetään Facebookille ja tallennetaan sinne. Estääkseen tämän käyttäjän on kirjauduttava ulos Facebook-tililtään ennen viitteen klikkaamista. Facebook-viitteisiin liittyvät toiminnot, etenkin tiedon ja käyttäjätietojen välittäminen, eivät aktivoidu verkkosivullamme käymisestä, vaan vasta viitteisiin klikkaamisesta. Lue käyttäjätietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen käyttötavoista sekä siihen liittyvistä oikeuksista ja yksityisyyden suoja-asetusten muuttamisesta Facebookin tietosuojalausekkeista (http://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation.php).

Kysymyksissä liittyen henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön liittyen sekä tiedusteluasioissa, tietojen muuttamiseen, estämiseen tai poistamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä meihin.

Jos et ole Facebookin jäsen, on vielä mahdollista, että Facebook löytää ja tallentaa IP-osoitteen. Saksassa Facebookin mukaan tallennetaan vain nimettömät IP-osoitteet. Lisätietoja Facebookin tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä omista oikeuksistasi ja mahdollisuuksiisi yksityisyyden suojasta löytyvät Facebookin yksityisyysosasta.

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksessa ja takaa sen, että se noudattaa EU: n tietosuojalainsäädäntöä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Facebook Pixel & Remarketing

Käytämme verkkosivuillamme ”Custom Audiences Pixel” -palvelua, jonka tarjoaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Tällä tavalla käyttäjien toimintaa voidaan seurata sen jälkeen, kun heidät on ohjattu palveluntarjoajan verkkosivustoon klikkaamalla Facebook-mainosta. Prosessi on suunniteltu arvioimaan Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisiin ja markkinatutkimuksiin ja voi auttaa optimoimaan tulevia mainostustoimia. Tätä varten olemme ottaneet sivuillamme käyttöön Facebookin ns. Remarketing-pikselin. Se tarkoittaa koodinpätkiä, jotka voivat tunnistaa selaintyyppisi selaintunnuksen – selaimesi yksilöllisen sormenjäljen – avulla ja havaita, että olet käynyt sivuillamme, sekä sen, mitä olet siellä katsellut. Verkkosivuillamme käydessäsi luodaan pikselin välityksellä suora yhteys Facebookin palvelimiin. Facebook pystyy tunnistamaan sinut selaintunnuksesi perusteella, koska se yhdistetään muihin Facebookissa käyttäjätilillesi tallennettuihin tietoihisi. Sen jälkeen Facebook näyttää yksilöityjä, tarpeisiisi mukautettuja mainoksiamme Facebookin aikajanallasi tai muualla Facebookissa.

Me itse emme pysty tunnistamaan sinua Facebook-pikselin avulla, koska emme tallenna selaintunnuksesi lisäksi muita henkilötietojasi Facebookin Remarketing-pikselin avulla.

Lisätietoja Facebookin kohdeyleisöistä, tämän palvelun välityksellä tapahtuvan tietojenkäsittelyn yksityiskohdista sekä Facebookin tietosuojamääräyksistä saat osoitteesta https://www.facebook.com/about/privacy/.

Voit poistaa Facebook Remarketing -toiminnon käytöstä napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_

Tätä varten sinun on oltava kirjautuneena Facebook-tilillesi ja poistettava itse käytöstä mainosten vastaanottaminen Facebookin välityksellä. Se tapahtuu valitsemalla niitä koskevien kohtien asetukseksi ”pois käytöstä” tai ”ei”.

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksessa ja takaa sen, että se noudattaa EU: n tietosuojalainsäädäntöä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Käyttämällä Google „+1“ -painiketta  

Verkkosivumme käyttää samoin yhteisöverkoston Google Plus “+1” -painiketta. Verkostoa ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”). Painikkeen tunnistaa “+1” -merkistä valkoisella tai värillisellä taustalla. Kun käyttäjä avaa verkkosivumme, jolla on sellainen painike, hänen selaimensa muodostaa suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Google välittää “+1” -painikkeen sisällön suoraan käyttäjän selaimelle ja sieltä verkkosivulle. Meillä ei ole vaikutusta niiden tietojen käyttöön, jotka Google kerää painikkeen avulla, mutta oletamme, että käyttäjän IP-osoite kerätään myös. Lue käyttäjätietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen käyttötavoista sekä siihen liittyvistä oikeuksista ja yksityisyyden suoja-asetusten muuttamisesta Googlen tietosuojalausekkeista, kohdasta “+1” -painike: https://www.google.com/intl/fi/+/policy/+1button.html

Google-fontit

Olemme sisällyttäneet Googlen LLC: n, 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain View, CA 94043, USA: n fontit („Google Fonts“) optimoimaan verkkosivujen latausnopeuksia. Näiden web-kirjasinten integrointi tapahtuu palvelinkutsulla, yleensä yhdysvaltalaisella Google-palvelimella. Sivustot, joita olet käynyt, siirretään palvelimelle. Google ylläpitää myös selaimen IP-osoitetta, jota tämän sivuston kävijä on käyttänyt. Yksityisyydensuoja on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/ ja opt-out osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated.

Googlen kirjasto Ajaxille ja jQuerylle

Käytämme Ajaxin ja jQueryn JavaScript-kirjaston optimoimalla verkkosivun latausnopeutta. Tässä tapauksessa ohjelmakirjastot hakevat Google LLC: n, 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain Viewin, CA 94043: n (Google), erityisesti Google CDN: n, palvelimilta. Jos olet jo käyttänyt jQueryä Google CDN: n toisella sivulla, selaimesi käyttää välimuistissa olevaa kopiota. Muussa tapauksessa tarvittavat tiedot ladataan. Näin tehdessäsi vieraillut verkkosivustosi lähetetään Googlen palvelimelle. Lisäksi Google tallentaa laitteen IP-osoitteen. Saat lisätietoja osoitteesta https://cloud.google.com/cdn/?hl=fi ja https://www.google.com/policies/privacy/?hl=fi. Voit estää JavaScriptin suorittamisen JavaScript-estotoiminnon avulla.

Google Kartat

Käytämme osoitteiden sijaintia Google LLC: n Google Maps -palvelussa, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Yksityisyydensuoja on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/ ja opt-out osoitteessa https://adssettings.google.com/authenticated.

SSL-salaus

tellows käyttää turvallisuussyistä SSL-salausta ja suojaa arkaluonteisen sisällön lähettämistä, kuten sivuston käyttäjälle lähettämiä pyyntöjä. Voit tunnistaa salatun yhteyden valitsemalla selaimen osoiterivin „http: //“ -valikosta „https: //“ ja lukitussymbolin selaimen palkissa.

Jos SSL-salaus on käytössä, kolmansien osapuolten ei voi lukea lähettämiämme tietoja.

OpenID-kirjautuminen

Rekisteröitymistä ei tarvita osallistumaan tellows-foorumiin. Kommentit voidaan lähettää rekisteröidyltä tai rekisteröimättömäksi käyttäjaksi. Rekisteriin voidaan käyttää OpenID-palvelua. Tällöin olemassa oleva tili toisesta palvelusta (esim. Google) on linkitetty kertomalla verkkosivustoon todentamisjärjestelmän kautta. Tilillä ei ole erillistä tiliä. Tilin yhdistäminen OpenID: n kautta mahdollistaa lisävaihtoehdot kommenteille ja tilin asetuksille kertoo. OpenID-käyttäjät kirjataan linkitetyn tilin sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteen on aina oltava käyttäjän käytettävissä, jotta hän voi ottaa yhteyttä mahdollisten kyselyjen yhteydessä. Epäkelpoisen sähköpostiosoitteen käyttö ei ole sallittua.

Rekisteröinnin aikana syötettyjä tietoja käytetään verkkosivujen käyttämiseen. Käyttäjille voi ilmoittaa sähköpostilla verkkosivuilla tai rekisteröintiin liittyvistä tiedoista, kuten tarjouksen tai teknisten olosuhteiden muutoksista. Varastointi perustuu oikeutettuihin intresseihimme sekä käyttäjän suojaa väärinkäytöltä ja muulta luvattomalta käytöltä.

Kommentit foorumissa

Kun kirjoitat tai arvioit kommentoida foorumia, IP-osoite tallennetaan. Tämä on turvallisuustoimenpide, jos joku julkaisee laitonta sisältöä (loukkaukset, kielletty poliittinen propaganda jne.). Tällöin saatetaan syyte syytteeseen sisällöstä. Siksi me olemme kiinnostuneita kommentin kirjoittajan identiteetistä.

On mahdollista tilata numerosivuja. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistussähköpostin vahvistaaksesi, että olet omistama syötetty sähköpostiosoite. Voit irtisanoa ilmoitukset milloin tahansa. Vahvistusviestissä on ohjeita.

Oikeus poistaa kommentit puhelinnumeroon

Kertoo, että jokainen käyttäjä voi jättää huomautuksia kaikista puhelinnumeroista. Nämä kommentit edustavat kommentin kirjoittajan lausuntoa eikä lausuntoja siitä puhelinnumerosta. Siksi luotiin mahdollisuus poistaa kommentteja. Jokaisen kommentin alla on painike nimeltä „Raportoi kommentti roskapostiksi“. Napsauttamalla tätä painiketta yksinkertaisesti, kommentit poistetaan suoraan. Muiden käyttäjien ei voi poistaa kommentteja rekisteröityneiltä käyttäjiltä, ​​joilla on kerrottitili. Tällöin on välttämätöntä ilmoittaa meille sähköpostilla osoitteeseen kontaktATtellows.de koskien poistopyyntöä. Rekisteröidyn kertoo, että käyttäjillä on mahdollisuus kommentoida poistopyyntöä 48 tunnin kuluessa. Jos uskottavaa lausumaa ei ole tehty, kommentti poistetaan. Lisätietoja rekisteröidyn käyttäjän kommenttien poistamisesta on täällä.

Jos olet Google Plus -jäsen etkä halua, että Google kerää tietoa meidän verkkosivustamme ja yhdistää sen jäsenyyteesi, tulee sinun kirjautua ulos Google Plussasta ennen kuin avaat verkkosivumme.

Tiedonsaantioikeus

Sinulla on aina oikeus tietoihin, joita meillä on sinusta tallennettuna. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tähän tiedonsuojalausuntoon liittyen tai haluat jostakin tietystä asiasta lisätietoa, voit aina ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa datenschutzATtellows.de (korvaa AT @-merkillä).

Oikeus tietojen poistamiseen („oikeus tulla unohdetuksi“)

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, edellyttäen että jokin seuraavista perusteista täyttyy: => artikla: 12, 15, 19,

  • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin;
  • rekisteröity peruuttaa suostumuksen, johon käsittely on perustunut artikla 6 1 kohdan a alakohdan tai artikla 9 2 kohdan a alakohdan mukaisesti, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta; ,
  • rekisteröity vastustaa käsittelyä artikla 21 1 kohdan nojalla eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä tai rekisteröity vastustaa käsittelyä artikla 21 2 kohdan nojalla;
  • henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti; => artikla: 18
  • e) henkilötiedot on poistettava unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan rekisterinpitäjään sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;
  • f) henkilötiedot on kerätty artikla 8 1 kohdassa tarkoitetun tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä.

Jos rekisterinpitäjä on julkistanut henkilötiedot ja sillä on 1 kohdan mukaisesti velvollisuus poistaa tiedot, sen on käytettävissä oleva teknologia ja toteuttamiskustannukset huomioon ottaen toteutettava kohtuulliset toimenpiteet, muun muassa tekniset toimet, ilmoittaakseen henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että rekisteröity on pyytänyt kyseisiä rekisterinpitäjiä poistamaan näihin henkilötietoihin liittyvät linkit tai näiden henkilötietojen jäljennökset tai kopiot. => artikla: 70 => Perus: 66,

Edellä olevaa 1 ja 2 kohtaa ei sovelleta, jos käsittely on tarpeen

  • sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi;
  • rekisterinpitäjään sovellettavaan unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan, käsittelyä edellyttävän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai jos käsittely tapahtuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten; ,
  • kansanterveyteen liittyvää yleistä etua koskevista syistä artikla 9 2 kohdan h ja i alakohdan sekä artikla 9 3 kohdan mukaisesti;
  • yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia taikka tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten artikla 89 1 kohdan mukaisesti, jos 1 kohdassa tarkoitettu oikeus todennäköisesti estää kyseisen käsittelyn tai vaikeuttaa sitä suuresti; tai
  • oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa käsittelyä, jos kyseessä on yksi seuraavista: => artikla: 12, 19

  • rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden;
  • käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista; => artikla: 17
  • c) rekisterinpitäjä ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • d) rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä artikla 21 1 kohdan nojalla odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet. ,

Jos käsittelyä on rajoitettu 1 kohdan nojalla, näitä henkilötietoja saa, säilyttämistä lukuun ottamatta, käsitellä ainoastaan rekisteröidyn suostumuksella taikka oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tahi toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai tärkeää unionin tai jäsenvaltion yleistä etua koskevista syistä.

Jos rekisteröity on saanut käsittelyn rajoitetuksi 1 kohdan nojalla, rekisterinpitäjän on tehtävä rekisteröidylle ilmoitus, ennen kuin käsittelyä koskeva rajoitus poistetaan.

Oikeutta rajoittaa käsittely, rekisteröidyt voivat ottaa yhteyttä meihin milloin tahansa osoitteessa datenschutzATtellows.de (vaihda AT: n kanssa @).

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle henkilötiedot on toimitettu, jos => artikla: 12,

  • käsittely perustuu suostumukseen artikla 6 1 kohdan a alakohdan tai artikla 9 2 kohdan a alakohdan nojalla tai sopimukseen artikla 6 1 kohdan b alakohdan nojalla; ja
  • käsittely suoritetaan automaattisesti.

Kun rekisteröity käyttää 1 kohdan mukaista oikeuttaan siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, hänellä on oikeus saada henkilötiedot siirrettyä suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, jos se on teknisesti mahdollista. Tämän artiklan 1 kohdassa tarkoitetun oikeuden käyttäminen ei kuitenkaan saa rajoittaa artikla 17 soveltamista. Tätä oikeutta ei sovelleta käsittelyyn, joka on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten.

Vastustamisoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu artikla 6 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröity voi käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen.

Ota yhteyttä datenschutzATtellows.de vastalauseeseen (vaihda AT @).

Automatisoidut yksittäispäätökset, profilointi mukaan luettuna

Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi.

Edellä olevaa 1 kohtaa ei sovelleta, jos päätös

  • on välttämätön rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten;
  • on hyväksytty rekisterinpitäjään sovellettavassa unionin oikeudessa tai jäsenvaltion lainsäädännössä, jossa vahvistetaan myös asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi; tai ,
  • perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Edellä 2 kohdan a ja c alakohdassa tarkoitetuissa tapauksissa rekisterinpitäjän on toteutettava asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi; tämä koskee vähintään oikeutta vaatia, että tiedot käsittelee rekisterinpitäjän puolesta luonnollinen henkilö, sekä oikeutta esittää kantansa ja riitauttaa päätös.

Edellä 2 kohdassa tarkoitetut päätökset eivät saa perustua artikla 9 1 kohdassa tarkoitettuihin erityisiin henkilötietoryhmiin, paitsi jos sovelletaan artikla 9 2 kohdan a tai g alakohtaa ja asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi on toteutettu.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on taikka jossa väitetty rikkominen on tapahtunut, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tätä asetusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja.

Oikeus tehokkaisiin oikeussuojakeinoihin valvontaviranomaista vastaan

Jokaisella luonnollisella henkilöllä tai oikeushenkilöllä on oikeus tehokkaisiin oikeussuojakeinoihin itseään koskevaa valvontaviranomaisen oikeudellisesti sitovaa päätöstä vastaan, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai muita kuin oikeudellisia oikeussuojakeinoja. Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehokkaisiin oikeussuojakeinoihin, jos 55 ja artikla 56 nojalla toimivaltainen valvontaviranomainen ei ole käsitellyt valitusta tai ilmoittanut rekisteröidylle kolmen kuukauden kuluessa artikla 77 nojalla tehdyn valituksen etenemisestä tai ratkaisusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai muita kuin oikeudellisia oikeussuojakeinoja.

Oikeus poistaa numeroon liitettyjä kommentteja

www.tellows-fi.com:ssä kommentteja voi jättää kenen tahansa käyttäjän numeroon. Nämä kommentit edustavat kommentoijan mielipidettä, ja eivät ole www.tellows-fi.com:n omia mielipiteitä numeroista. Tämän vuoksi, olemme luoneet mahdollisuuden poistaa kommentteja. Jokaisen kommentin alapuolella on „Ilmoita tämä kommentti roskapostiksi“. Yhdellä ainoalla napin painalluksella, numeroon liitettyjä kommentteja voi poistaa.

Jos yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä tai ehdotuksia saattaa tulla esiin, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuamme Christian Antoniin osoitteessa datenschutzATtellows.de (vaihda AT: n @).

Tietojen käyttö kertoo Sovellukset

tellows käyttää ilmoitettuja kommentteja ja luokituksia tellow-alustasta arvioimaan puhelinnumeroita sovelluksissa. Tässä prosessissa ei käytetä tai tallenneta kommentin tekijän henkilötietoja. Luokitellaan puhelinnumerot vain esitettyihin kommentteihin ja niiden perusteella saataviin luokituksiin. Näihin tietoihin perustuvat sovellukset hoitavat tiedot ja sopimussuhteessa työskentelevät kolmannet osapuolet.

Jotta iPhone-sovelluksen „tellows pro Caller ID“ ja „tellows – Reverse Search“ -ominaisuuksien koko laajuus varmistetaan asennuksen aikana, tarvitaan kolme uutta yhteystietoa älypuhelimeesi. Näissä yhteyksissä pisteet listat tallennetaan antamalla käyttäjän tiedot epätoivoisen soittajan tyypistä ja luokituksesta. Asennuksen aikana on hyväksyttävä pääsy älypuhelimen yhteystietoihin. Henkilökohtaisia ​​yhteystietoja ja tietoja ei käytetä. IPhone-sovellusten yksityiskohtaiset käyttöehdot löytyvät täältä.

https://www.tellows.co.uk/c/about-tellows-uk/terms-of-use/#termsofuseapp

tellows Android-sovellus „tellows Caller ID & Block“ kirjaa saapuvat puhelut ja siirtää puhelinnumeron, joka kertoo, jotta se voidaan verrata mustalle listalle ja estää ne tarvittaessa. Android-sovelluksen yksityiskohtaiset käyttöehdot löytyvät täältä.

https://www.tellows.co.uk/c/about-tellows-uk/terms-of-use/#termsofuseappandroid