Tietosuoja

tellows on tyytyväinen, että käytätte sivustoamme ja olette kiinnostuneita palveluistamme. Otamme henkilökohtaisten tietojesi suojauksen erittäin vakavasti ja noudatamme tarkasti kaikkia tietosuojalakeja, erityisesti Euroopan Unionin tietosuojakäytäntöä.
Tämä lausunto pätee ainoastaan sivustolle www.tellows-fi.com ja ei päde muiden tarjojien verkkosivuihin, jotka ovat linkitettyinä www.tellows-fi.com -sivustolla. Kyseisten muiden tarjoajien yksityisyyssuojat löytyvät kyseisiltä verkkosivuilta. Takaamme, että henkilökohtaisten tietojesi kerääminen, käsittely ja käyttö noudattaa tarkoin kaikki tietosuojamääräyksiä, joihin on viitattu yllä mainituissa laissa. Alla me selitämme yksityiskohtaisesti, mitä tietoa kerätään ja mihin tarkoitukseen.

Henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki sellaiset tiedot, jotka voidaan yhdistää henkilöön tai tämän perheeseen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, henkilötunnus ja osoite. Keräämme nettisivujemme käytön yhteydessä seuraavanlaisia tietoja, jotka ovat henkilöön liittymättömiä:

– IP-osoite aika-tietoineen
– tilastotietoa kuten esim. selaimen tyyppi
– käyttöjärjestelmä
– URL, josta henkilö on ohjautunut meidän sivustoillemme
– päivämäärä, aika
– käyttökohteena olleet sivustot ja käytön kesto ja useus

Tällöin ei ole kyse henkilöön liittyvästä käytöstä sinänsä vaan pelkästään nimettömänä käsiteltävien tietojen tilastollisesta käsittelystä.

Tietojen käyttö tellows -sovelluksissa

tellows käyttää tellows alustaan tehtyjä kommenteja ja arvosteluita arvioimaan puhelinnumeroita sovelluksissa. Kommentoijien henkilötietoja ei käytetä tai tallenneta. Ainoastaan julkaistuja kommenteja ja arvosteluita käytetään luokittelemaan puhelinnumeroita. Tämän tiedon perusteella olevat sovellukset ovat tellowsin operoimia, sekä kolmansien osapuolien operoimia, jotka ovat sopimussuhteessa tellowsin kanssa.

Evästeiden käyttö

tellows-fi.com-verkkopalvelu hyödyntää evästeitä eli käyttäjän tietokoneeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja palvelun istunnon hallitsemisessa ja kävijäseurannassa. Evästeiden avulla analysoidaan, miten käyttäjä käyttää verkkopalvelua. Evästeiden käyttäjästä tallentamat tiedot sisältävät tunnistetietoja selaimesta, sivuston käytöstä sekä käyttäjän tietokoneen IP-osoitteesta. Evästeiden avulla verkkopalvelu voi muokata käyttäjälle annettavia tietoja sen perusteella, miten käyttäjä käyttää kyseistä verkkopalvelua (kuten näyttämällä kyseiselle käyttäjälle valittuja ja suunnattuja mainoksia hänen käyttäessään verkkosivuja seuraavalla kerralla). Tallennettujen tietojen avulla kehitämme sivustoja vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön muuttamalla internet-selaimen asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

Käytä Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -ohjelmistoa ja sen tuottamia tilastoja analysoidakseen demografisia tietoja ja mielenkiinnon kohteita. Nämä ovat Google Inc. -yhtiön tarjoamia palveluita (jäljempänä “Google”). Google Analytics käyttää niin sanottuja “evästeitä”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan koneellesi ja mahdollistavat verkkosivun käytön analyysin kauttasi. Evästeiden kautta saatu tieto verkkosivun käytöstäsi välitetään yleensä Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sinne. Jos haluat salata IP-osoitteesi tällä sivustolla, Google käyttää lyhennettyä IP-osoitettasi. Tämä sääntö on voimassa Euroopan unionin jäsenmaissa ja Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. Internet-sivuston tarjoajan pyynnöstä Google käyttää tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, tehdäkseen kävijäseurantaa ja tuottaakseen muita kävijäseurantaan ja internet-käyttäytymiseen liittyviä palveluja sivuston pitäjälle. Tämän verkkosivuston pitäjä hankkii lisätietoa sivostonsa kävijöistä analysoimalla kävijätietoja (kuten ikä, sukupuoli ja mieltymykset), jotka kerätään Googlen kohdennetun mainonnan ja kolmansien osapuolten avulla. Analyysi ei kohdistu koskaan henkilöön, vaan kyseessä on ainoastaan anonyymien tietojen tilastollinen arviointi. Google Analyticsin käyttöä varten välitettyä IP- osoitettasi ei yhdistetä muihin Googlen keräämiin tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen muuttamalla selainohjelmasi asetuksia, mutta siinä tapauksessa et voi käyttää internet-sivuston kaikkia ominaisuuksia täydellisesti. Voit lisäksi estää Googlea vastaanottamasta ja käsittelemästä tietoja, jotka on kerätty evästeen avulla verkkosivun käytöstäsi (IP-osoite mukaan lukien). Sitä varten voit ladata ja asentaa selaimeesi erillisen liittännäisen tästä linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Jos haluat tehdä muutoksia siihen, miten demografisia tietojasi ja mieltymyksiäsi analysoidaan, tai estää sen kokonaan, voit tehdä niin Googlen mainosasetuksissa: https://www.google.com/settings/ads.

Google AdSense / DoubleClick

Tämä sivusto käyttää Google AdSense, palvelu myös mainoksia Google Inc. (“Google”). Google AdSense käyttötarkoitukset. “Keksit”, Tekstitiedostot, jotka tallennetaan tietokoneeseen, jotta analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Google AdSense käyttää myös ns jäljitteiden (näkymätön kuvia). Tällä verkkojäljitteitä, tiedot voidaan arvioida vierailija liikenteen näillä sivuilla. Tuottamaa tietoa evästeitä ja verkkojäljitteitä käytöstä tämän sivuston (mukaan lukien IP-osoite) ja toimitus mainonnan muotoja lähetetään Googlen palvelimelle USA ja varastoidaan. Nämä tiedot voidaan siirtää Googlen urakoitsijoille Google edelleen. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muita tietoja olet tallentanut. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi; Olemme kuitenkin huomauttaa, että et ehkä pysty käyttämään kaikkia ominaisuuksia tämän sivuston tässä tapauksessa. Käyttämällä tätä sivustoa suostut tietojen käsittely sinusta Googlen edellä kuvatulla tavalla ja niihin tarkoituksiin edellä esitetyt.

Tiedonsaantioikeus

Sinulla on aina oikeus tietoihin, joita meillä on sinusta tallennettuna. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tähän tiedonsuojalausuntoon liittyen tai haluat jostakin tietystä asiasta lisätietoa, voit aina ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa datenschutzATtellows.de (korvaa AT @-merkillä).

Oikeus poistaa numeroon liitettyjä kommentteja

www.tellows-fi.com:ssä kommentteja voi jättää kenen tahansa käyttäjän numeroon. Nämä kommentit edustavat kommentoijan mielipidettä, ja eivät ole www.tellows-fi.com:n omia mielipiteitä numeroista. Tämän vuoksi, olemme luoneet mahdollisuuden poistaa kommentteja. Jokaisen kommentin alapuolella on „Ilmoita tämä kommentti roskapostiksi“. Yhdellä ainoalla napin painalluksella, numeroon liitettyjä kommentteja voi poistaa.

Käytä Facebook plugins

Verkkosivuillamme on viitteitä (linkkejä) ulkopuoliseen yhteisöverkkoon Facebookiin. Sitä ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Viitteet ovat verkkosivulla muotoa Facebookin logo sekä “tykkää” -lisäys. Käytössä ei ole mitään Facebook-liitännäisiä. Jos viitteitä seurataan klikkauksella, Facebook-liitännäiset aktivoidaan ja käyttäjän selain muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Jos käyttäjä seuraa viitteitä verkkosivuillamme ja on samalla kirjautunut Facebookiin omalla henkilökohtaisella tilillään, välitetään tieto käynnistä sivustollamme Facebookille. Facebook osaa yhdistää vierailun sivustolla käyttäjän tiliin. Tiedot välitetään Facebookille ja tallennetaan sinne. Estääkseen tämän käyttäjän on kirjauduttava ulos Facebook-tililtään ennen viitteen klikkaamista. Facebook-viitteisiin liittyvät toiminnot, etenkin tiedon ja käyttäjätietojen välittäminen, eivät aktivoidu verkkosivullamme käymisestä, vaan vasta viitteisiin klikkaamisesta. Lue käyttäjätietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen käyttötavoista sekä siihen liittyvistä oikeuksista ja yksityisyyden suoja-asetusten muuttamisesta Facebookin tietosuojalausekkeista (http://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation.php).
Kysymyksissä liittyen henkilötietojesi keräämiseen ja käyttöön liittyen sekä tiedusteluasioissa, tietojen muuttamiseen, estämiseen tai poistamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä meihin.

Facebook Pixel & Remarketing

Käytämme verkkosivuillamme ”Custom Audiences Pixel” -palvelua, jonka tarjoaa Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Tällä tavalla käyttäjien toimintaa voidaan seurata sen jälkeen, kun heidät on ohjattu palveluntarjoajan verkkosivustoon klikkaamalla Facebook-mainosta. Prosessi on suunniteltu arvioimaan Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisiin ja markkinatutkimuksiin ja voi auttaa optimoimaan tulevia mainostustoimia. Tätä varten olemme ottaneet sivuillamme käyttöön Facebookin ns. Remarketing-pikselin. Se tarkoittaa koodinpätkiä, jotka voivat tunnistaa selaintyyppisi selaintunnuksen – selaimesi yksilöllisen sormenjäljen – avulla ja havaita, että olet käynyt sivuillamme, sekä sen, mitä olet siellä katsellut. Verkkosivuillamme käydessäsi luodaan pikselin välityksellä suora yhteys Facebookin palvelimiin. Facebook pystyy tunnistamaan sinut selaintunnuksesi perusteella, koska se yhdistetään muihin Facebookissa käyttäjätilillesi tallennettuihin tietoihisi. Sen jälkeen Facebook näyttää yksilöityjä, tarpeisiisi mukautettuja mainoksiamme Facebookin aikajanallasi tai muualla Facebookissa.

Me itse emme pysty tunnistamaan sinua Facebook-pikselin avulla, koska emme tallenna selaintunnuksesi lisäksi muita henkilötietojasi Facebookin Remarketing-pikselin avulla.
Lisätietoja Facebookin kohdeyleisöistä, tämän palvelun välityksellä tapahtuvan tietojenkäsittelyn yksityiskohdista sekä Facebookin tietosuojamääräyksistä saat osoitteesta https://www.facebook.com/about/privacy/.
Voit poistaa Facebook Remarketing -toiminnon käytöstä napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_
Tätä varten sinun on oltava kirjautuneena Facebook-tilillesi ja poistettava itse käytöstä mainosten vastaanottaminen Facebookin välityksellä. Se tapahtuu valitsemalla niitä koskevien kohtien asetukseksi ”pois käytöstä” tai ”ei”.

Käyttämällä Google „+1“ -painiketta

Verkkosivumme käyttää samoin yhteisöverkoston Google Plus “+1” -painiketta. Verkostoa ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”). Painikkeen tunnistaa “+1” -merkistä valkoisella tai värillisellä taustalla. Kun käyttäjä avaa verkkosivumme, jolla on sellainen painike, hänen selaimensa muodostaa suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Google välittää “+1” -painikkeen sisällön suoraan käyttäjän selaimelle ja sieltä verkkosivulle. Meillä ei ole vaikutusta niiden tietojen käyttöön, jotka Google kerää painikkeen avulla, mutta oletamme, että käyttäjän IP-osoite kerätään myös. Lue käyttäjätietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen käyttötavoista sekä siihen liittyvistä oikeuksista ja yksityisyyden suoja-asetusten muuttamisesta Googlen tietosuojalausekkeista, kohdasta “+1” -painike: https://www.google.com/intl/fi/+/policy/+1button.html

Jos olet Google Plus -jäsen etkä halua, että Google kerää tietoa meidän verkkosivustamme ja yhdistää sen jäsenyyteesi, tulee sinun kirjautua ulos Google Plussasta ennen kuin avaat verkkosivumme.